Het bankje

De dag voor mijn verjaardag. Dat het een bijzondere dag zou worden had ik al wel door. Familie zou komen, vrienden en kennissen zouden langs komen en tegen de avond werd er een groot feest gegeven.
Mijn vader en moeder, waar ik dit weekend zou slapen waren weg om een aantal boodschappen te doen, en mijn vriendin zou pas tegen de avond langs komen vanwege haar werk waar ze geen vrij van kon krijgen.
Niet dat ik daar problemen mee had, Dit waren die speciale momenten voor me om eens lekker de muziek hard te zetten en mee te blèren.
Echter, dit zeldzame moment zou snel verstoord worden door de deurbel. Even dacht ik om gewoon niet open te doen.
Vijf seconden later stond ik echter toch voor de deur en deed open.
‘ Hey, gefeliciteerd man!’ Zei Joris.
‘ Ik ben morgen pas jarig hoor,’ Zei ik terug.
‘ Maakt niet uit, ik kan morgen niet, en vanavond zit ik vol geplant, dus ik kwam nu even vlug langs.’
Ik liet hem binnen en deed de deur dicht.
Standaard kleding sierde zijn lichaam. Het haar zat met wat simpele gel in een strakke lijn naar achteren en zijn veel te grote, neppen, diamanten oorbel schitterde met welke straal licht die er dan ook maar op viel.
Makkelijk zittende trui en wijde spijkerbroek wat afgemaakt werd met stevige wandelschoenen.
‘ Ik zie dat je weer op pad bent gegaan?’ Wijzend naar de grote tas op zijn rug en stevige wandelschoenen.
‘ Ja, ze wilde dat ik gisteren nog foto’s maakten.’
‘ Gisteren regende het…’ Mompelde ik.
Joris knikte simpelweg.
‘ Ben je iets aan doen? ‘ Vroeg hij.
‘ Niet echt, was wat muziek aan het luisteren, en wilde straks nog even naar de bossen gaan om wat foto’s te maken. Het is super weer vandaag.’
Joris maakte een fluitend geluid en wees met iets te veel subtiele hints naar de camera die hij om zijn nek had hangen.

Niet veel later liepen we het bos in, dat niet ver gelegen was van mijn ouderlijk huis. Het bos waar ik vroeger als kind veel in gespeeld had, en sinds mijn samenwonen niet veel meer was geweest.
‘ Het is zeker een mooie dag vandaag,’ Mompelde Joris, terwijl hij een orchidee fotografeerde.
Ik knikte enkel en was achter een grote libel aan het jagen.
Niet veel later gingen we zitten op een bankje wat doorgaans gebruikt werd voor vogelaars.
Het was namelijk goed beschut tegen inkijk van buiten af, maar door de takken en bladeren waren grote delen van een weiland, dat grensde aan een klein meertje goed te zien.
Dit meer werd altijd goed bezocht door allerlei dieren en het plekje waar wij dan zaten was dan ook geliefd tijdens de vogeltrek.
Joris kwam langs me zitten en zuchtte. ‘ Het is echt warm vandaag. Je zou niet zeggen dat het morgen Herfst wordt.’
Ik knikte en deed mijn dikke vest uit. Het was echt warm die dag.
We dronken wat van het water dat we hadden meegenomen en aten wat van de koekjes die we in alle haast uit de kast hadden getrokken.
‘ Nog mooie foto’s gemaakt de laatste tijd,’ vroeg ik.
Joris pakte zijn camera en scrollde door het menu heen tot waar je de foto’s als een kleine preview kon zien.
‘ Waar is dit?!’ Vroeg ik verbaasd, kijkend naar de foto’s.
‘ Vorige week gingen we naar een danceclub, althans we dachten dat het een danceclub was, want het bleek een stripclub te zijn.’
Ik keek hem aan vroeg me af hoe je nu dance en strip door elkaar kunt halen, tot net zolang je denkt dat het hetzelfde is.
Echter de foto’s waar zeer interessant want de meiden, maar ook jongens lieten zich schijnbaar van hun beste kant zien.
‘ Dat was erg leuk daar,’ Grapte Joris terwijl er een serie foto’s voorbij kwam waar meiden met elkaar aan het zoenen waren, maar dan op zijn Frans.
‘ Inderdaad…,’ Mompelde ik.
Daarna kwam een serie foto’s voorbij waar twee cowboys elkaar bereden en uit eindelijk afsloten met een semisexpartij.
‘ Ik ben even pissen.’ Zei Joris en liep tot achter het bankje, tot een boom.
‘ Ik kijk wel even verder,’ Zei ik, en aandachtig keek ik naar de tieten die rond zwaaiden en hier en daar een penis die omhoog stak.
‘ Weet je, Mompelde hij achter me, Pissen met een stijve lul is moeilijk…’
Ik kijk even op, en kijk daarna achter om.
‘ Kreeg je dan net een stijve van alleen die foto’s?’
‘ Oh nee, dat heb ik de hele dag al, en ik moest terug denken wat er allemaal gebeurd is daar.’
Hij draaide zich om en had zijn broek los gemaakt, waardoor enkel de riem deze nog over zijn billen getrokken hield. Zijn penis stond als een fiere toren omhoog en zijn ballen hingen over de rand van zijn boxershort heen.
Ik kijk even naar zijn penis en zeg dan, geheel niet nadenkend: ‘ Tja, kun je maar een ding aan doen he.’ En draai me weer om naar de foto’s te kijken.
‘ Wil jij dan helpen?’ Vroeg hij na enkele seconden.
Nu keek ik weer om en zag dat hij langzaam over zijn penis heen aan het wrijven was.
Ik bleef even kijken, en ik weet van me zelf dat ik dit best geil vind.
‘ Dit vind je wel geil hè?’ Vraagt hij.
Niet wetend wat ik daar op moet antwoorden, knik ik enkel. Ik voel echter wel dat mijn penis zich rap begint te vergroten. Ik ga staan en krab wat onhandig aan de dikke spijkerstof om mijn steeds harder wordende paal wat ruimte te geven.
Hij trekt zijn boxer weer over zijn penis en hijst zijn broek een stukje omhoog, en doet hem dicht. Daarna loopt hij naar me toe en gebaard dat ik achter het bank moet komen staan.
Ik loop er omheen, en hij legt zijn handen om mijn armen.
‘ Jij bent morgen jarig,’ Mompelt hij en kust me. Daarna begint hij langzaam over mijn bovenlichaam te wrijven en gaat door zijn knieën. Hij wrijft over mijn billen en werkt zijn handen langzaam naar mijn rits van mijn broek, waarachter een dik kloppende pik lag verstopt.
Ik wrijf over zijn haren en langs zijn nek.
Hij maakt mijn knop en rits los en trekt mijn broek over mijn billen tot aan mijn enkels. Weer wrijft hij over mijn billen en over de harde bobbel die aan de voorkant zit verstopt. Zijn vingers glijden langs mijn dijen onder mijn boxershort en trok deze ook tot aan mijn enkels uit. Hierdoor komt mijn penis vrij en komt voor zijn gezicht te hangen. Hij wrijft over mijn nu naakte billen, mijn dijen en gaat mijn zijn handen onder mijn trui en knijpt lichtjes in mijn tepels.
Daarna glijd hij weer naar beneden en pakt met zijn rechterhand mijn penis en trekt deze omhoog.
‘ Happy birthday.’ Zegt hij, en likt de gehele onderkant van mijn penis met zijn tong, en laat daarna mijn eikel in zijn mond glijden.
Hij laat zijn mond goed vochtig worden, en begint me te pijpen. Eerst heel teder, lief en zacht, waardoor ik elke aanraking van zijn mond me helemaal gewaar worden. Daarna laat hij mijn staaf dieper in zijn mond glijden en het vocht loopt langzaam via zijn mondhoeken naar beneden, op zijn kleren en benen.
Ik wrijf ruw over zijn hoofd en streel zijn nek. Houd zijn haren vast.
Ik kreun als hij mijn penis dieper in zijn mond neemt en lange halen op en neer gaat.
Zo heerlijk.
Ik weet niet of mensen mij gehoord hebben, terwijl hij me pijpte, maar ik was helemaal van de kaart. Het enige wat ik kon bedenken was zijn vochtige mond over mijn harde penis heen.
Hij kan ook geen mensen gezien hebben want hij zat ook met zijn gedachten ergens anders.
Hij stopte, en liet mijn penis uit zijn mond glijden en het vocht drop als dikke strengen van mijn penis en langs zijn mondhoeken. Hij werkte zich weer omhoog en kuste mijn buik, en daarna legde hij zijn armen om mee heen en kuste me vurige op de mond. Onze lippen raakte elkaar in een hevig zoen partij en het vocht werd verdeeld over onze wangen.
Nu was het zijn beurt en ik duwde hem naar achter, tegen het bankje aan begon hem te strelen. Deed zijn broek uit en liet ook deze op zijn enkels vallen.
Ik deed ook mijn broek uit, over mijn stevige wandelschoenen heen, wat ontzettend onhandig is.
Ik boog me halfnaakt voorover en kuste de stevige bobbel in zijn boxershort. Ook mijn vingers gleden langs zijn dijen onder zijn boxershort en deed hem uit.
Voor mijn ogen hing zijn penis, nu dik, lang en druipend van vocht.
Hij trok aan de onderkant van mijn trui en trok deze over mijn rug naar mijn hoofd toe, een simpel gebaar, dat ik ook mijn trui uit moest doen.
Hij wreef over mijn rug en liet me naar hem draaien zodat hij over mijn billen en anus kon glijden met zijn vingers.
Ik stond naakt, met alleen mijn bergschoenen aan, en hij was nog steeds volledig aangekleed, afgezien van de broek op zijn enkels.
Ik pakte zijn penis en begon hem te pijpen. Ik likte zijn schaft en eikel en nam hem daarna goed in mijn mond.
Mijn mond liep vol van speeksel en voor vocht van zijn penis en hij liet me heel even op houden.
Met zijn vingers gleed hij langs zijn penis en schraapte zo een grote hoeveelheid vocht op, wat hij snel tussen mijn billen neer liet komen. Daarna duwde hij mijn hoofd weer naar beneden en ik moest hem verder pijpen.
Hij smeerde het vocht uit rond mijn anus en liet zijn vingers er een aantal keer goed tegen aan duwen terwijl hij er langs gleed.
Ik draaide zover ik kon naar hem toe en merkte dat hij er beter bij kon. Ik pakte zijn billen vast en liet me zelf gaan. Ik duwde zijn penis zo ver mogelijk naar binnen en pijpte hem snel, langzaam, ruw, teder.
Ik hield echter op voor dat hij me kon gaan vingeren, en stond weer op. Mijn bilspleet was erg nat en voelde hoe sommige druppels langs mijn benen naar beneden liepen.
Ik bleef mijn hand om zijn penis houden en trok deze nog zachtjes toen ik hem nu ook kuste.
Hij duwde me terug, en gebaarde dat ik voorover gebukt op de leuning van het bankje moest leunen. Ik bukte zo ver als ik kon dat het bankje mij toeliet en wachtte wat hij zou gaan doen. Hij pakte mijn dijen vast, en liet zijn penis tussen mijn billen doorglijden.
Daarna ging hij terug naar achteren en spreidde met beide handen mijn anus open.
‘ Je hebt geen idee hoe geil dit er uit ziet,’ Mompelde hij.
‘ Daar kom ik snel genoeg achter hoor,’ Zei ik.
Hij liet een bil los en wreef met zijn vinger langs mijn anus. En daarna duwde hij hem naar binnen.
‘ Oh, dat ging makkelijker dan ik dacht.’ Zei hij.
Ik grinnikte en draaide een beetje met mijn kontje.
‘ Kan ik ook dit doen?’ Vroeg hij.
Met zijn linkerhand sperde hij mijn anus zo ver mogelijk open, en liet speeksel op zijn wijs-, en middelvinger lopen en duwde deze zachtjes naar binnen.
‘ Dat is geil….’ Mompelde hij.
Hij haalde zijn vingers er weer uit, en greep naar zijn penis. Hij kneep erin en liet het vocht dat er uit kwam over zijn twee vingers lopen en smeerde dat weer uit over mijn anus.
‘ Komen ze weer…’ Mompelde hij.
Weer stak hij beide vingers in mijn anus en ik kreunde van genot.
‘ Kreun niet te hard. Grapte hij, Dadelijk horen mensen ons nog. Hier.’
En hij liet zijn vingers in mijn kont zitten, maar de andere hand, die mijn anus open hield liet hij los, waardoor mijn anus zich strak om zijn vingers sloot.
Ik kreunde nog meer toen hij ze langzaam op en neer liet bewegen, diep in mijn anus.
Echter, veel luid kreunen kon ik niet, want hij pakte mijn haar en loodste mijn open mond naar zijn penis die hij vast hield.
‘ Dit zal je wel doen zwijgen.’
En duwde zijn penis tegen mijn mond. Gretig pijpte ik hem weer, terwijl hij me vingerde.
Zo ging het even door en hij liet me zijn penis zuigen zonder genade. Het vocht droop langs mijn mondhoeken en ik had mijn ogen gesloten.
Hij sperde zijn vingers soms, en ik voelde mijn anus protesteren, maar ik kon niks doen. Soms haalde hij ze er even uit, en liet mijn anus tot rust komen, waarna hij ze er weer bruut in liet schieten.
Ik kreunde en genoot er van.
Hij trok mijn hoofd naar achter en pakte zijn penis vast. Hij sloeg er mee tegen me gezicht, en haalde zijn vingers weer uit mijn mannelijke kut.
Hij liep tot achter me en greep weer mijn linker en rechter bil vast, en spreidde mijn kontje open.
Zijn vingers gleden over mijn billen naar mijn anus en hij sperde het open.
Ik kon haast niet meer en wilde bijna schreeuwen, maar ik voelde ineens een vochtige, druipende penis tussen mijn billen.
‘ Ben je mijn slaaf?’ Vroeg hij, terwijl hij zijn eikel tegen mijn opengesperde anus legde.
‘ Neuk me…’ Hijgde ik.
Ik voelde hoe mij anus open gesperd werd door zijn dikke, opgezwollen penis en greep de bank leuning vast. Hij bleef duwen, tot zijn eikel naar binnen floepte en hij mijn billen los liet. Mijn mannelijke vagina sloot zich strak om zijn penis en ik hoorde hem kreunen.
Daarna duwde hij weer, het vocht mee naar binnen drukkend.
Hij blijft duwen tot ik langzaam zijn schaamhaar tegen mijn billen begin te voelen, en zijn penis steeds dieper en dieper in mijn verdwijnt.
Hij pakt nu mijn dijen vast en duwt zo ver mogelijk. Hij duwt me tegen hem aan en als een soort van genoot en pijn, laat ik hard gekreun ontsnappen uit mijn mond.
Ondanks dat we redelijk beschut staan, mensen zouden het van ver kunnen horen.
Hij houdt me even tegen me aan gedrukt, en laat me dan terug zakken. Zijn penis glijd langs mijn anus randen en ik voel hoe er uit mijn kont getrokken wordt.
Een heerlijk gevoel, als je er van houdt…
Hij laat zijn penis terug glijden tot aan de eikel, en duwt daarna weer terug.
Dit herhaalt hij, eerst heel langzaam, waarna hij harder probeert te gaan.
Ik voel mijn aars langzaam uit elkaar gerukt worden door de dikke penis die mijn steeds harder en ruwer begint te neuken. Ik kreun en hijg, en zak bijna door mijn benen heen, maar hij houd me over eind. Ik ben zijn slaaf nu, hij kan alles met me doen als hij wil.
Opeens trekt hij hem eruit en een golf van geilheid kruipt door men lichaam.
Hij pakt zijn penis vast, en laat er speeksel op druipen. Daarna trekt hij een paar keer aan mijn lul, en vangt het vocht op, waarna hij het weer op zijn eigen pik wrijft.
Daarna legt hij hem er weer voor en duwt weer naar binnen. Hij pakt me weer vast en begint me weer te neuken.
Ik hoor hem kreunen en hijgen. Ik sta voorover gebogen, met alleen mijn trui nog aan en schoenen nog aan. Hij heeft enkel zijn broek op zijn enkels en staat me te neuken.
Ik voel zijn handen op mijn dijen, zijn onderbuik tegen mijn billen botsen bij elke steeds hardere en ruwere stoot hij me geeft.
‘ Je accepteert me al…’ Hijgt hij. En gelijk had hij, mijn anus was door al zijn stoten open gegaan.
Nu mijn aars goed open was en al zijn begerige neuk sessies zou accepteren, trok hij hem er uit.
Ik zak door mijn bevende knieën en voel hoe een mengsel van sperma, speeksel en voorvocht langs mijn benen naar beneden glijd.
Hij toornt boven mij uit, en trekt ongeduldig aan zijn penis. Hij pakt mijn dijen en trekt me omhoog, weer zet hij me in de zelfde positie, en spert mijn anus wederom open.
‘ Je bent helemaal van mij nu,’ Lijkt hij te kwijlen. Hij pakt mijn handen, en zet ze zo neer en beveelt dat ik mijn eigen anus moet open houden, zover mogelijk.
Daarna pakt hij zijn eigen penis, trekt het lid zover mogelijk naar achter, en trekt het vel zo ver mogelijk weg, waardoor hij zo lang en dik mogelijk wordt.
Daarna stoot hij naar binnen. Ik gil bijna en hijg: ‘ Ga door, wat heet!’
Ik verlies bijna de grip op mijn eigen billen om ze open te houden terwijl hij diep naar binnen stoot, en er weer helemaal uit gaat.
Weer glijd hij naar binnen, en ik voel hoe mijn anus open geduwd wordt en een warme, vlezige paal diep in mijn lichaam gestoten wordt, en er dan net zo snel weer wordt uitgetrokken.
Hij duwt hem voor de laatste keer, ferm en diep naar binnen en laat hem er dan langzaam uitglijden. Hij pakt men handen en laat ze mijn billen los laten.
Hij hielp me overeind en kwam vlak achter me staan, ik voel zijn vochtige lul tussen mijn eveneens vochtige billen glijden.
Ik voelde zijn handen via mijn dijen naar mijn buik glijden. Hij laat ze over mijn borst glijden, langs mijn armen en trekt mijn trui uit en laat hem op de grond vallen.
Ik sta helemaal naakt nu, met enkel mijn wandelschoenen nog aan. Mijn penis staat loeihard naar voren, mijn anus is zojuist bruut geneukt en het vocht dat uit zijn penis en mond kwam, druipt via druppels langs mijn benen naar beneden.
Mochten er mensen in het bosje komen, of voorbij lopen, zouden ze denken dat ik de slaaf was van deze jongen. Dat ik alles moest doen wat hij me opdroeg.
Hij drukt zich tegen me aan en begint me te betasten. Gleed over mijn bovenlijf, over mijn stijve tepels en gleed langs mijn penis. Waar ik elke keer verwoede pogingen deed om hem zo te bewegen dat hij hem hopelijk zou vast pakken en me zou aftrekken.
Ik voelde zijn adem in mijn nek en zijn tong langs mijn oor glijden. Hij likte me en begon zachtjes tegen me aan te praten.
‘ Je wilt mij hè? Je wilt dat ik je neuk. Je zo hard neuk dat je het niet meer vergeet. Je wilt het ruw en hard. Diep in je…’
Ik kronkelde onder zijn woorden in zijn armen en zou alles doen wat hij me opdroeg.
Ik bewoog mijn kont op en neer en voelde zijn penis tussen mijn billen glijden.
Hij pakte mijn hals vast en duwde me zachtjes naar hem toe. Met zijn tong likte hij mijn hals en oren en via mijn wang naar mijn mond. Ik likte tegen zijn tong aan en voelde hoe hij mijn penis pakte en zachtjes begon te trekken
Hij had me zo geil gemaakt dat ik geen remmen meer had en greep hem, ondanks dat hij nog steeds achter me stond, vast en liet onze tongen in een vurige dans met elkaar spelen.

Tot zover was alles nog achter het bankje gebeurd, met enige sompige en kreunende geluiden als gevolg. We weten niet of er mensen lang zijn geweest, of zelfs misschien wel binnen hebben gekeken, daar hebben we geen idee van gehad.
Hij geleide me naar de bank en ging er op zitten. Hij hield zijn penis strak omhoog en ik knielde tussen zijn binnen. Hij had zijn broek op zijn knieën hangen en ik zat naakt voor hem. Mijn naakte lijf staak goed door de bosjes heen, maar dat interesseerde ons niet. We zouden toch niet weten wat we moesten doen als er iemand ons bezig zag. Of althans, mij bezig zag.
Hij pakte mijn haren met zijn linkerhand en in zijn rechterhand hield hij zijn penis. Ik hield mijn mondje open en hij stopte zijn penis opnieuw in mijn mond.
Ik liet hem zover mogelijk stoten en voelde de schaamhaartjes tegen mijn neus prikken. Ik deep-throate hem zo goed als ik kon en liet mijn speeksel rijkelijk over zijn lul heen stromen. Hij haalde zijn penis weer uit mijn mond en sloeg tegen me gezicht.
Het vocht spetterde in het rond en tegen me aan.
Ik kwam overeind en kroop over hem heen. Ik zette mijn knieën langs zijn dijen en liet me zakken. Hij hield zijn penis omhoog en ik zakte langzaam en sperde mijn anus genoeg open, zodat de eikel naar binnen zou glijden.
Het warme gevoel van zijn penis kwam terug in mijn anus en ik liet me helemaal zakken. Nu voelde ik heel duidelijk dat er iets stevig en hard in me zat en liet me zelf even tot rust komen. Ik zette me af op zijn borst en begon langzaam op en neer te bewegen, mijn anus om zijn penis klemmend.
Hij kreunde en wreef over mijn naakte lijf.
Ik zag zijn ogen glinsteren en het was duidelijk dat hij genoot van mijn strakke kontje.
Lange halen maakte ik met mijn neuk bewegingen. Helemaal zover diep er in, en dan er net niet helemaal uit. Het gevoel van zijn warme pik in mij, het gevoel hoe mijn anus elke keer rekte en sloot van zijn penis, was zo ontzettend geil.
Ik boog voor over en legde me op hem neer.
Hij pakte mijn billen vast, sperde ze open en begon mij nu te neuken. Mijn hoofd lag in zijn nek en ik hijgde en kreunde als een bezetene.
Hij neukte me ruw en hard, en het soppige geluid dat er bij vrij kwam werd alleen maar erger. Ik kon me bijna niet meer inhouden en begin luidkeels te kreunen. Steeds harder neukt hij me. Ik voel hem in me op en neer schieten en het lijkt als of mijn anus uit gerekt wordt. Maar het voelt heerlijk. Opeens stopt hij.
Ik hijg en kreun maar plotseling snap ik waarom hij gestopt is.
Ik hoor ook voetstappen.
Ik was echter helemaal uitgeteld en kon niet stoppen met zwaar te ademen. Zijn penis diep in me hielp ook niet echt.
De voetstappen kwamen dichterbij, maar opeens stopte ze. Ik rechte me iets op en probeerde om me heen te kijken, maar kon niks zien. We wisten ook niet of die persoon ons kon zien.
Joris glimlachte ineens gemeen, en begon heel langzaam zijn penis uit mijn anus te trekken. Toen hij er bijna uit was, pakte hij me vast, en forceerde me om weer naar beneden te gaan. Hij neukte me terwijl er iemand wellicht stond te kijken!
Ik beet op mijn lip om niet te gaan kreunen en bedekte mijn hoofd in zijn trui.
Hij ging iets beter zitten, pakte mijn billen beter vast, en trok me een klein beetje omhoog. Ik kon geen kant uit toen hij me opnieuw begon te neuken. Ik hoorde zijn ballen tegen zijn benen en het bankje aan kletsen terwijl zijn penis diepe snelle halen in en uit mijn kont maakte. Verschrikt hoor ik de voetstappen weer verder lopen en bij de ingang van de bosjes tot stilstand komen. Joris bedekt zijn hoofd tot achter mijn schouder en gaat harder stoten. Ik houd het bijna niet meer en begin harde onderdrukte kreten te produceren.

We konden ons alleen maar afvragen hoe die persoon gekeken moest hebben toen hij het bosje voorbij liep. Een slanke, naakte jongen op een veel groter gebouwd lichaam, wiens penis op dat moment diep in de anus verdween. De billen ver opengesteld en de kreten van onderdrukking en geilheid het plaatje compleet maakte.
Joris grinnikte en zei: ‘ Ben benieuwd wat hij van de show vond. Ik zat op dat moment echt diep in je, en toen ik penis eruit haalde, zag je goed je opengesperde kont.’
Ik kwam bezweet overeind en keek omhoog. Mijn penis was op dit moment praktisch slap, want ik had niet veel zin meer. Dit was iets te veel van het goede.
Hij duwt me overeind en zegt: ‘ Ga op je knieën.’
Ik aarzel even. Ik heb niet echt heel veel zin meer, maar Joris is onverbiddelijk en duwt me omlaag.
Hij duwt me in een positie waar met mijn borst en handen op het bankje leun, en op knieën naar achter zit.
Hij knielt achter me en fluistert: ‘ Op zijn hondjes moet gewoon…’
Weer pakt hij mijn dijen en legt zijn penis voor mijn mannelijk ingang. Ik voel warm speeksel over mijn geneukte anus glijden en knijp even met met mijn ogen als ik de nog steeds ontzettend dikke lul zich in mij vol glijden.
‘ Oooh!’ Roept Joris bijna.
Hij toornt boven mij uit, grijpt mijn armen en begint me hard en bruut te neuken. Zijn balzak slaat op en neer en ik hoor hem hijgen en kreunen.
Mijn anus klemt zich strak om zijn penis, maar ik kan niet weg. Ik moet hem ontvangen hoe hij het wil.
Hij stopt, pakt mijn armen vast en tilt me zo ver als hij kan omhoog. Ik kan nu echt niet meer weg en ben helemaal overgeleverd aan deze neukende vent.
Echter, hier wordt ik weer geil van en begin te kreunen. Hij heeft me in een houdgreep en laat zijn penis zo diep als hij kan in me stoten.
Even later roept hij opeens: ‘ Ik kom! Ik Kom!’ Hij trekt zijn penis uit me, laat mij bijna vallen maar trekt me snel met mijn hoofd naar zijn nu ontzettend dikke staaf toe. Vliegensvlug pak ik hem en begin hem te af trekken.
Ik trek hem snel en gebruik af en toe mijn mond. Als ik zijn handen opeens op mijn hoofd voel grijpen, weet ik dat hij moet klaarkomen en trek me naar hem op. Zijn penis hangt ongeveer ter hoogte van mijn gezicht en nek, en voel hoe de dikker klodders sperma letterlijk tegen me worden aangespoten.
Het druipt van mijn lippen, over naar mijn nek, en via mijn buik omlaag.

Enige minuten later zitten we met zijn tweeën op het bankje, met mijn kleding er over verdeeld. Ik zit helemaal naakt en voel hoe mijn anus zich opgerekt en aangerand voelt.
Hij ligt met zijn hoofd achter over en heeft even de ogen dicht.
Hij heeft al zijn kleding nog steeds aan, maar houd zijn, nu inmiddels half slappe lul, nog in zijn hand.
Hij kijkt op en zegt: ‘ Dat was echt zo ontzettend lekker. Vond jij ook?’
Ik knikte enkel.
‘ Je houd ervan om geneukt te worden hè? Het liefst zou je nu nog een keer willen…’ Grapte hij.
Ik knik weer, maar zeg: ‘ Ik wil nog wel klaar komen…’
Hij moest lachen en zegt: ‘ Kom hier dan.’
Hij gebaard me op te staan, en doet daarna zijn trui uit en broek.
Eindelijk ben ik niet meer naakt, en staan we met zijn tweeën naakt in de bossen. Waar eigenlijk iedereen ons kan zien, die maar kijken wil.
Hij gaat op het bankje liggen en gepaard me op hem te komen liggen, maar dan in standje 69.
Ik kruip over hem heen, en laat mijn penis in zijn open staande mond vallen. Hij pakt mijn billen vast, en begint met zijn wijsvinger langs mijn aangerande anus te strelen.
Mijn penis wordt opnieuw rap hard en niet veel later pijpt en vingert hij me. Lange halen met zijn mond, en lange halen met zijn vinger in mijn kont.
Ik knijp in zijn penis en al het sperma en vocht dat er uit komt, smeer ik uit over zijn penis. Ook ik begin hem te pijpen, maar het is duidelijk dat zijn lul niet snel meer loei hard zal worden.
Tussen het pijpen door vroeg ik: ‘ Moet ik jou ook vingeren?’
‘ Hoeft niet per se, ik ben erg weid.’ Grinnikte hij.
Even later lag hij op zijn buik met zijn eigen handen zijn billen zo ver mogelijk open. Ik zag duidelijk dat zijn anus een stuk meegaander was dan die van mij, en liet wat vocht van mijn penis op zijn anus druipen.
Ik kroop op hem, legde mijn penis goed voor zijn ingang en duwde langzaam door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *